Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

EZT tedd a kirakatba.

EZT tedd a kirakatba.

T. Szülő. Ébredj fel!

2018. március 23. - Egyedül ébredő

Mielőtt nagyot mernél álmodni, ébredj fel!!
NE álmokat kergess sötét, zegzugos alagútban, hanem kergesd be a fényt, hogy lásd, jó helyre mersz nagyot álmodni!

Zanzásítom:
Tájékozódj (jogi, gazdasági, politikai, társadalmi) környezeted minőségéről, mielőtt életed legnagyobb tervét útjára engeded...

 Fentiekből nem derülhetett ki, így most közölném: szülőket fogok ostorozni!
Bizony! Szóval, lehet lefarolni a cukitrendi anyuknak és apuknak, kiket ('keltetőkként') dróton rángat ez a dorid-nevelő rendszer.(ismerek kivételt!)
(...) És tehetem mindezt (ostorozós cunamit) azért, mert én nem vagyok szülő. Feltételezem, nem is leszek. Azért feltételezem, mert ez az agyilag totál züllött társadalom nem adja meg, és nem is fogja megadni nekem hozzá az alapvető feltételeket!!

Értem és tudom, hogy baszni jó. Ez eddig világos. Csak azt nem értem, hogy ennek az aktusnak miért kell feltétlen lennie szenvedő áldozatának?! (Gyengébbek kedvéért a gyereket jelöltem meg áldozatnak.)
Hogy miért áldozat? Még kérdezed?
Nna pont ezért. Mert fogalmad sincs miféle 'rendezvényen' vagy.

Ennyi évtized önfosztogatás, önámítás, önsajnáltatás után talán fel kéne ébredni emberként, nem? Emberről beszélek, még messze nem szülőről...
Felelősséggel járó állampolgári tisztségünkbe bele kéne már nőnünk, NEM?!?!

(Most jönnek a szülők)
Baszni, utána majd meglátjuk ('leszamilesz'-effekt) miként kurvul, aljasodik, züllik, korrumpálódik, torzul saját gyermekünk? Mert ebben az általunk fenntartott, életképtelen rendszerben nem vár más rájuk.
Vagy egy eladósodott, csekkeknek élő nyomorult lesz, vagy az, aki nyomorít!
Persze, az emberi szervezet csomagolással együtt el is adható (általában elnyomorító lénynek), ami hozhat túlélési reményeket, nulla érzelemmel! Vagy... akár el is lehet innen menni, ha már jól összeszartuk hazai környezetünket. Ebben az esetben gyökértelen gyáva gyökerek lesznek "migráns" gyermekeink...
Remek, nem?...tisztelt szülők.
...
Vannak az aljas szülők. Akik érzelmi sakk-játszámban (sorolhatnék nem egy forgatókönyvet) leverik kedvenc gyereküket a Föld nevű bolygóról, és saját szülői önzőségük miatt lesz a gyerek hazája -jogilag- kifosztott senkije. Nem mennek el, nem élnek... Csak vannak, statisztikai számjellel elátott droidokként.
Nos? Ez bejön?
T. szülők!
Kérdezek.
TI hogy a francba mertetek gyerekeket álmodni, hm??!
Miféle élhető környezetet tartottatok fent annak érdekében, hogy gyermekeiteknek esélye legyen a fejlődésre? Jól olvastad, fejlődést írtam.(...)
Elment az eszetek, hogy egy (általatok is!!) teljesen kifosztott országban - ahol ma már az éppen kikiáltott állam sem érvényes - hazaáruló bűnözők kezére játszátok gyermekeitek sorsát?! Komolyan???
Szülőkként IS...figyeljetek 'babakocsicibálók'...szóval, szülőkként is, elsősorban állampolgárok vagytok! Ami jár némi felelősségvállalással (megbízókként), kötelességgel.
Ha pedig az már lejött, hogy ÁLLAMPOLGÁR, akkor léphetünk tovább. Mert nemzeten belül CSAK és kizárólag állampolgárokként nem tudnak bennünket megosztani!!

Amíg te játszod a (felelőtlen) szülőt, a másik teszi az agyát felsőbbrendű (pl.) orvosként, a harmadik besértődik pártfanatikusként vagy egyházi szektatagként, a negyedik meg politikus-mintára ész nélkül lop....addig baromira messze leszünk az egyetlen közös nevezőnktől: magyar állampolgárok!

NE érts félre, t. szülő!
Asszisztálok én gyermeked rabosításához, hiszen se kutyám, se macskám nem vagy... ráadásul pont leszarom az egyéni nyomorodat mindaddig, amíg nem vagy képes felnőni a közös nyomorunkhoz....gyermeked, ill. a jövő generációjának nyomorának felszámolásához!!

***
No, lehet fenti soraim miatt nagy lendülettel utálni (leszarom), vagy elkezdeni közösen felelősséget vállalni; gondolkozni, taktikázni, megvalósítani. Ismét hangsúlyoznám, hogy nem kell egymást hülyére lájkolni ahhoz (értsd: szeretni egymást), hogy állampolgárokként közösen, hatékonyan viselkedjünk...! Hatékonyan. Pont úgy, ahogy állam alapítására (!) képes állampolgárokhoz illik!

/Bocs a stílusért, de ez a minőség jár ehhez a minősíthetetlen témához, ill. ennek a tájékozatlan, érdektelen, érzéketlen közegnek/

U.i: A kivételnek tiszteletem!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dislikekirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr3413768946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása