Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

EZT tedd a kirakatba.

EZT tedd a kirakatba.

A tüntetés-dzsembori margójára köpök.

2018. április 26. - Egyedül ébredő

Feltételezem lesz olyan elvetemült olvasóm, aki megjárta az eddig levezényelt ’kormányellenes’ tüntetéshullámot…. melynek eddig két epizódja volt.
Szándékosan neveztem kormányellenes tüntikének. Igen. Mert ez a zenére rángatózó, zászlókat somolyogva lobogtató tömeg ismét egy vezérelt tömeg. Vezérelve vannak a jelenlegi hatalom ellenzéki kutyái által! Meglepődtél?? Gondoltam. Azért nem tudod fogyasztani az „ellenzék kutyái” jelzőmet, mert a ’körhintán’ utazol. Azon a ’körhintán’, melyet a jelenlegi politikai elit teker. Ebbe belefoglaltatik az összes hazaáruló szarházi; az összes kamupárt-rovar; a többségében megélhetési politikusokat halmazba tömörítő tisztelt ház - pártlogóktól függetlenül!!

Egyszerűen rossz vicc az az ország, ill. annak politikusnak nevezett (bűnöző, munkakerülő, értékteremtésre képtelen, tiszteletre méltatlan) szerencsétlenjei, akik egy érvénytelen választáson képesek eljátszani a kormányváltó csürhét úgy, hogy közben az esélyét sem látták egy érvénytelen állam érvénytelen választásán….az érvényes eredményeknek!!
Lássunk már tisztán: Komolyan elvárható egy tolvaj, hazug, embertelen, tisztességtelen, érzéketlen hatalmi (politikai, gazdasági, jogi!!) erőtől az, hogy a saját hatalmát megingató (voksfülkével dekorált) prolitánc elé vesse a saját sorsát?? Oké, hogy marikanéni, és bélabácsi lehet ennyire naiv… De egy politikus is?!?! Hagyjuk már. Ezek az ellenzéknek nevezett férgek is minimum 6 éve tudják, hogy hazaáruláshoz asszisztáltak, melynek keretén belül (vagy inkább előzményeként?) meggyalázták és megsemmisítették a magyar jogrendszer alapját!!! (Alkotmánynak hívták)

De haladjunk tovább.
Rossz viccnek neveztem az ellenzéki politikusokat. Elnézést. Nem a megbízott a rossz vicc egy olyan körülményben, hol létezik/él MEGBÍZÓ is! Ugye?? Tessék már felfogni a takonycső feletti merevlemezzel, hogy egy megbízott tevékenységéért minden esetben felel a megbízó is!! Ergo, ha a megbízott egy tolvaj, csaló, gerinctelen féreg…. akkor bizony azok is ezen jelzőkkel rendelkeznek, akik megbízták eme lényt feladatokkal, felruházták jogkörrel, rábíztak kezelhetetlen hatalmat és vagyont.
***
A tüntetés meg… Olyan szánalmas, mint pár évvel ezelőtt. Ez a lefárasztásos technika igen beporosodott verziója… amit a tüntetésre éhesek esznek ki tudja miféle menüben. Ma is azt írnám erre az utcai, állampolgári swingerpartira… hogy remek.
Remek volt látni, hogy haveri, ideológiai anekdotázásoknak adhatott teret a tüntike.
Remek volt látni, ahogy hazaárulók (nevesítsek??) páváskodhattak a verebek, szarkák, és kakukkok között!!
Remek volt látni, hogy a hazai tüntetéseknek VAN nyitvatartási rendje! A műsor nap végén elcsendesedett, a gőz leeresztődött….trécsparti kimerült… és mindenki mehetett haza vacsizni, pancsolni, mint akik jól végezték állampolgári feladataikat.

Meg ne merd kérdezni…. Természetesen nem mentem ki egyikre sem. Miért is tettem volna? Volt éppen elég bazárimajom megbízott, akik képviseltek engem is… Bár ezt a képviseletet inkább szégyellem, hiszen a felvételekből tisztán kivehető volt, hogy felnőtteknek látszó szerves organizmusok játszották az infantilis gyermek szerepét, akik még arra is képtelenek, hogy felnőtteknek öltözzenek egy utcai farsanghoz! És akkor még mennyire messze vagyunk az értő, érző, kötelességét és felelősségét ismerő állampolgároktól… Mert ugye, ezek csak a pártlogóktól elvakult, szájkaratéktól ejakuláló, politikuscelebektől elájuló… ’menjetekcsendbenhaza’ megbízói blokk. Kiket néha (gondolom poénból) állampolgároknak nevezünk.

***
1x1
Amíg a többség nem érti, hogy miért neve állampolgár, addig ne engedjünk csürhét az állam közelébe, hogy idióta polgárt játszhasson!! Erre tökéletesek a megélhetési politikusok, kiknek ma kizárólag az a kötelességük, hogy egy lebutított, megvakított, magára hagyott, megosztott, félhalott, kivéreztetett, kifosztott MEGBÍZÓI tömböt totálisan tönkretegyenek MEGBÍZOTTakként!! (ez a mondat megér egy misét….kettőt!)
Ha pedig az sem világos, hogy mi az összefüggés megbízott és megbízó között (ki kinek az alárendeltje!)… akkor meg inkább azt tanácsolnám, hogy keressétek meg az üveghegyet (a cukorhegyi srác tudja hol van), és adjatok ki kilövési parancsot a kurtafarkú kismalacra! Mert bizony a színvonal magára lett hagyva egy debil mesében rekedt, leszedált ’mesegyerek’ szintjén!!


MINDEN állampolgár felelős államának tetteiért!

A bejegyzés trackback címe:

https://dislikekirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr113871330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

racine 2018.04.27. 18:16:13

TT! Végre megjöttem! Basszus, hát engem biztos végleg törölnek mindenhonnan, mert biztos, hogy állandó olvasódon kívül, még "másolód" is leszek. :-D

Egyedül ébredő 2018.04.28. 08:01:38

@racine:
Végre befutottál, TT! ;)
A fuckbook után ez kissé nyugisabb felület, de legalább gőzlevezető felület. Ingerszegényebb, kirakatokban szegényesebb... itt nem lehet like-okkal hülyegyereket játszani... :)) Szóval... csendesebb ez a blogos felület, és még a beteg cukrosbácsi sem fér hozzá úgy az adatállományhoz, ahogy perverz énje és 'parancsolói' kívánják :)

A tartalom meg a Tied is, ahogy mindig is így volt. Vigyed, pukkaszd a sok fészbukista, gondolatnélküli, gerincben sekélyes kirakatrendezőt ;)

Erőt s erényt, TT!
süti beállítások módosítása