Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

EZT tedd a kirakatba.

EZT tedd a kirakatba.

A véleménynyilvánító fiatalokért (Nagy Blanka)

2019. január 27. - Egyedül ébredő

/ez is 18plusszos….elgurult a cucc/


Belefutottam az echo tv-ben a sajtó klub c. műsorba. A mocskos design-t onnan merítettem... Márpedig, ha tv-ben lehet olyan formában megnyilvánulni ahogy, akkor engedtessék meg nekem itt is.

Először is, ki kell jelentenem, hogy nem hallottam Nagy Blanka megnyilvánulását azon a bizonyos tüntetésen. Mely (politikai elit által vezérelt!) dzsemboriról van karcos véleményem…

Most nem a tartalommal/eseménnyel fogok foglalkozni; nem a gyerekfelnőtt szavain fogok csámcsogni… ugyanis elgurult a gyógyszerem attól, ahogy a média mély bugyrában leledző (bájeri stílusban fogalmazva) bélférgek nyáladzottak a leány szavain.

Elgurult a kemikáliám… mert beleképzeltem magam a szituba apaként (ezt az élményt elvette tőlem a mindenkori magyar kormány!!)….a lány apjaként.


Bayer Zsoltnak (így írják/hívják ezt a trógert?) üzenném az alábbiakat #bayerzsolti# stílusban:

Te gyökér!
A lány édesapjával egyeztetted a véleményedet a gyermekéről? Csak mert kétlem, hogy lenne abban a gusztustalan szerves szarhalomban –melyet anyád nem vágott falhoz- gerinchez hasonlító vázszerkezet…
Különben meg... Hogy mered venni a bátorságot, hogy Emberről olyan fogalmazvány essen ki a még ép fogaid közül, ami kitüremkedett?! Ahogy fent jeleztem, én nem lehettem ebben a lerombolt országban apa. De…ha ez a luxus megadatott volna, és a legszentebb ’szerelmemről’ (gyermekemről) így beszélsz, akkor neked 4 lépésből olyan mattot kreálok a szívritmusodra, hogy szeletekben visznek el!! Mit képzelsz te magadról, hm?
De ne nézzük, hogy gyerek. Milyen alapon beszélhetsz így egy Nőről? Olyan Nőről, kinek a lábnyoma is többet ér a te teljes családfádnál!! (…)És csak azért hozom ide a nyomorult famíliádat, mert ők talán még megmenthették volna ezt a bolygót a magad fajta szörnyetegektől…. de egytől minimum!
Miféle férfiak szégyene vagy te, ki stúdióból, biztonsági őrökkel körülvéve ontod szádból a fekáliát egy gyereklányra, kiből egyszer életet lehelő ANYA lesz?!!

Tudod zsóóóti… várom azt a napot, órát és percet, mikor mint erkölcsi hulladékkal fognak veled focizni….nem a Hősök terén. Dehogy. A Hős utcában… ahol nap mint nap ’kisebbségi börtöntetkó bikák’ fogják tágítani azt a nyílásodat, melyen fekáliának kéne kijönnie. Akkor talán nem a szádat fogod használni ürítésre…

*
No zsóóóti. Milyen volt a stílus?? Ráismertél? Vágod, hogy a te értelmi színvonaladból indultam ki? Veszed, hogy ez a stílus vagy te?
A probléma az, hogy te ezért a sintértelepre való színvonalért még vmi díjat is kaptál a politikai elit csökevényeitől. A gond ott is leledzik, hogy (látva a műsoraid alatti kommenteket) vannak ’magyarok’, akik elélveznek szavaidtól, ízes és míves szókincsedtől, elit felé csaholó rángásaidtól… amit katasztrofálisnak érzek! Kitermelted a médiacsürhéddel azt a buta kasztot, mely gombokért éljenez neked és hasonló színvonalon rekedt médiakutyáidnak. - Szánalmas ez az ország ebből a szempontból (is).

Gondolod, hogy nem lesz következménye? Úgy érzed, hogy mentheted a menthetetlent, mikor bedől a milliárdos mutyi-trükkvár? Tényleg ennyire hülye vagy? Esetleg van már menekülési útvonalad, ha annak jön el az ideje?! Itt jut eszembe…. láttad a Blöff című filmet? Nézd meg azt a jelenetet, mikor a nyuszi baszhatja! Nézd meg, és égjen a retinádba. Tudod miért? Én ott leszek minden apa/anya mellett, akik hajszolni fognak a kijelentéseidért…. ugyanis MINDEN magyar gyermekébe rúgtál bele!!
És ez nem évül el…

A bejegyzés trackback címe:

https://dislikekirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr2214591478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhesló 2019.01.27. 19:03:47

Kinyalhatod bayer seggét.
Ha hagyja.
A trágár hülyepicsáét is.

Egyedül ébredő 2019.01.28. 08:08:26

Gratulálok e két remek teljesítményhez. Fent hagyom elrettentő példaként.... Látható, hogy milyen szánalmasan sekélyes az intelligencia. És az egyik közírónak becézi magát. Mi volt az ovijeled, hm?? Töltőtoll?? Vicc...
Leírhatnám, hogy mennyire nincs közöm a politikai véglényekhez és az általuk kreált pártokhoz. De minek. Köpködni trendi, megérteni/elfogadni egymást (és gondolatainkat) luxus...
süti beállítások módosítása