Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

EZT tedd a kirakatba.

EZT tedd a kirakatba.

A Sargentini jelentés margójára.

2018. október 28. - Egyedül ébredő

A hajam hullik ettől a témától. Már csak azért, mert számomra hihetetlen az, hogy egy külhoninak kell jelentést írnia ahhoz, hogy szembesüljünk azzal a szarhalommal, amiben élünk!
De most nem is a jelentést tevő nő, és a jelentés tartalma a téma.

Hogy is fogalmazott/magyarázott a szerény képességű megbízottunk?(a miniszterelnökről beszélek. Döbbensz mi? Ja, a MI megbízottunk, függetlenül attól, hogy ki mire ikszelt a szavazó-vurstliban!)

A jelentés nem a kormányt ítélte el, hanem Magyarországot, hiszen a jelentés címében az ország neve szerepel. Ugye ezt mondta ez a szerencsétlen, illetve pár bites kutyái…
Nos. Kérdezek.
Emlékszik bárki is arra az infótáblára, mely multireklám formájában tolta az igét a pofánkba? Mi is volt rárajzolva?? „Állítsuk meg Brüsszelt”
Ugye vmi ilyesmi volt a duma?
Tehát, kijelenthető, hogy a pár kósza bittel rendelkező megbízottaink a brüsszeli lakosságot akarta megállítani (vagy a brüsszeli közigazgatási határok elmozgását)?!? Mert, ha a jelentést kimagyarázó ostobaság ül, akkor az „állítsuk meg Brüsszelt” estében vajon miért nem??


Valójában az igazi kérdésem az, hogy mitől lett ennyire agyhalott az a társadalom, melynek be lehetett adni egy ilyen ócska, igénytelen retorikát?! Miféle tájékozatlan, gondolkodásra képtelenek lakják be azt a földet, ahol egy ilyen hülyegyerek (+bandája -ellenzékkel együtt!) nem hogy segget csinál a szájából, de még a megbízóit (ezek volnánk mi, állampolgárok) is ilyen sötét veremben tudja tartani??!
Felnőttek!
Nem lenne itt az ideje az agyi kapacitásunkat átirányítani az életben maradás irányába? Nem jött el az ideje, hogy a megbízók megcibálják elszabadult és önjáró megbízottjaikat? Csak én érzem azt, hogy úgy fosztottak ki (évtizedeken és kormányokon át), hogy minden esetben én és MI fizettük ennek (anyagi, morális) következményeit?!?

Kell ezt a gondolatmenetemet folytatnom ahhoz, hogy valóban kommunikáljunk egymással, mint Megbízók, a megbízottaink viselkedése miatt??

Nincs több kérdésem….tisztelt…’ház’.


MINDEN állampolgár felelős államának tetteiért.

u.i: agymenésem közben kikukáztam a lényeget a netről. Ime:

A bejegyzés trackback címe:

https://dislikekirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr2614328043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.10.28. 12:57:07

Szerencsére, bár megállítani nem sikerült, de lassítani igen Brüsszelt.
süti beállítások módosítása