Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

EZT tedd a kirakatba.

EZT tedd a kirakatba.

Legyél plusszos a sötét mínuszban.

2018. március 24. - Egyedül ébredő

Az alábbi gondolatoknak párszor már nekifutottam..majd delete lett a vége. Nem jött be a végeredmény...

Tárgy: negatív emberek.

Megkaptam ezt a titulust...olyantól is, aki feltételezte, ismer. Ráhagytam... mert a legtöbb ilyen képtelen felfogni mi a különbség a negatív ember és a negatív tartalmat megörökítő között.
Akik meg agyilag még szarabbul lettek konfigurálva...azok meg azt hiszik, hogy ha számukra negatív dologról írok/beszélek...akkor bevonzom azt.
/”keresse fel kezelőorvosát, gyógyszerészét” - tanácsolnám/

Tehát, ha én a negatív környezetemről írok, vagy már megtörtént negatív eseményekről, akkor negatív vagyok. Fasza...:D
Ebben az esetben senki se menjen negatív betegségével dokihoz, mert negatív adatokat, kórismét fog hallani egy negatív, 'sztetoszkópos köpenytől'...

Bezzeg a horrort, az embertelenséget bekajálják ezek a pozitív mantrát tologatók a képernyőkön át. Mi több, élvezik is... Keresik a fertőt, mert ki vannak éhezve rá (mutassak statisztikát??). EZ a pozitív szemlélet?

Vagy...
Szemmel látható, kézzel tapintható, vagy...lábbal taposható a hazai emberi élet és jog elleni terror. EZT IS sztoikus nyugalomban lesi/nézi a magyar publikum... Ez is pozitív? EZ AZ igazán pozitív? Az normális, hogy tudomásul vesszük az évtizede tartó nemzet fosztogatást? Normális, hogy anyuk-apuk légtérmegfigyelő drónoknak képzelik magukat és kivetik szervi halmazukat ablakokból?? Pozitív mindez egy társadalomra nézve? Valóban az a pozitív lény, aki egy betonba csapódó öngyilkos szerencsétlent okostelefonnal fényképez (Blahás eset)?!?

Elment az eszünk és el is távolodtunk egymástól ilyen otromba kijelentések miatt. Megbélyegzünk baromságokkal másokat, hogy gerinctelen önmagunkat fényezzük...leszedáló hülyeségekkel.
Kirekesztjük azokat, akik mernek reálisan látni...akik látják a negatív előjeleket a behazudozott pozitív előjelek helyett/alatt...
Közben minden második lakásban villog esténként a horror-híradó, mely másról sem szól, mint ki miért halt meg fej nélkül, kit hogyan erőszakoltak meg 'állatok', gyereket hogy aláztak meg csuhások-betegek...szívjuk magunkba a vizionált horrort!!

Negatív társadalomról aki pozitívat ír, az hazug...vagy csak a beteg és igénytelen környezetünket akarja fenntartani.
/lehet, ezt is kitörlöm, mert ez sem sikerült úgy, ahogy az első lendületnél akartam.../

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dislikekirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr1013776464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása