Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

EZT tedd a kirakatba.

EZT tedd a kirakatba.

Ígérget-fekszik-felejt

2019. január 12. - Egyedül ébredő

 

Ismét az ígérgető cunami.
/a youtube-on megnéztem pár politikus csörtét/

Ez az év is a választások előtti shrekcica tekintetű politikuscsürhéről szól. Újra egy olyan év, mikor ígérgetnek fákat, tuti oktatást, jó levegőt, huszonakárhány havi nyugdíjat, kaviárral betömött arcokat....
UNALMAS!!

Mesélek valamit.
Tetszik tudni, alig tisztelt o.gy.-i képviselők....létezik az a fogalom, hogy munka. Be kell mutatnom, mert láthatóan elkerülitek, mint kurva a templomot. Ebből eredően pedig, fogalmatok sincs, hogy miként történnek a munka világában a dolgok.
Képzeljétek el, hogy a munkahelyeken köttetnek munkaszerződések, melyekben lefekteti a két fél, hogy mik a munkavállaló, munkáltató jogai, kötelességei....illetve, mi a munkavállaló feladata, melyért a munkáltató x gombot ad. Fura, mi?
Tehát, nem az megy az általatok UFO-ként ismert munkahelyeken, hogy munkavállaló megígéri a munkát, amiért munkáltató megígéri a lóvét. Neeeem. Hiszen, akkor kurvára senki sem dolgozna (tisztelet a becsületes droid kivételnek!), amit senki sem fizetne ki....logikus.

Miféle sci-fi-ig akarok eljutni....máris karcolom. Feltételezem, van az a pár bites képviselő, kinek nem dereng a lényeg.
NE ígérgessetek, mert azzal tele a hitelektől rothadó padlás.
NE meséljétek a jólétet, mert az elképzelhetetlen a horror környezetben, amit teremtettetek.
NE egymásra mutogassatok, mert egyszer a kör bezárul (már bezárult!), és világosan kiderül, hogy egy kutya csecsén lógtok (egyébként ez is kiderült).
NE statisztikai adatokkal lövöldözzetek, mert ma már a statisztikai mutyizáshoz igazodik a vérnyomásunk.
NE piackutató szarháziak számmisztikai trükkjeivel gyertek, mert az ember nem nullákból és egyesekből áll, illetve nehogy már a matek jobban tudja milyen 'minőségi' az élet.
NE ÍGÉRGESSETEK, hanem kössetek a megbízóitokkal egy szerződést! Vessétek papírra az ígérvényeket, adjatok hozzá x évet a megvalósításhoz... és....figyeljetek, meredek rész jön....vállaljatok felelősséget a szerződésben foglaltakért! Annyit ígérjetek, amit be is tudtok tartani! Merész?
...
Unalmas már, hogy az arcotok közepén lévő nyíláson képes rengeteg jópofiság, mézesmadzag, 'bab is hús'-effekt kikönyökölni.... mikor meg vége a kampánynak, választásnak, akkor jön a horror cunami!!

Ez világos ekkora terjedelemben, sorokba rendezett bogarakkal... vagy vessem képregénybe?! Érted már te nyomorult politikus, hogy milyen játszmába hívlak ezzel?? Veszed, hogy EZ lenne a szakemberhez méltó koreográfia?

Tudjátok (ja, tegezlek, hiszen a megbízottam /szolgám!/ vagy, bármennyire is kellemetlen ez nekem), nem is értem. Rogyásig van a kupolás cirkusz jogászokkal, akik még a testüregi fermentációból fakadó gázok kibocsátását is szerződésbe foglalják... és milyen érdekes, a saját vállalásukat mese szinten tartják, ígérgetéssel.
MIÉRT IS?? MILYEN ALAPON?

Politikus (rovar)!
Hidd el nekem (csüccs le), hogy eljön az az idő, mikor nem csak én fogom ezt a fenti koreográfiát követelni. Tudd, hogy előbb utóbb a hülyére mutált magyar többség is eljut addig a pontig, mikor követelni fogja az ígérvények utáni konkrét cselekvést....ami számonkérhető!!
Akkor mi lesz veled, politikus? Hova mész hazudozni, terelni, ígérgetni? Csak mert a munka igazi világában az ilyen rovart hamar eltapossák ám. Az olyan munkakerülőt, aki csak ígéri a melót, miközben meg se jelen, azt kibasszák a picsába. Persze.... honnan is tudhatnád, politikusrovar. Láthatóan, hallhatóan, semmi közöd a munkához, nem tudod, hogy milyen munkáltatónak, MEGBÍZÓNAK megfelelni; fogalmad sincs, hogy mi az a határidős munkával járó stressz... Honnan is tudhatnád, igaz?
Hiszen csak egy élősködő, öltönyös rovar vagy, ki mentelmi jog mögé bújva parádézik, varázsol szavakkal, hiteget és ígér shrekcicaként... És fel se fogod, hogy micsoda hurok közelít ahhoz az elhízott nyakadhoz, mely a beképzelt arcodat tartja!

Van egy rossz hírem, zárszóként. A történelem megmutatta, hogy az ilyen élősködő, szélhámos, hazaáruló, beképzelt és elszállt trógereket minden esetben a helyükre tették azok, kiknek joguk és eszük volt helyére tenni a 'dolgokat'! Kérdés, hol az a hely....milyen mélyen. Vagy magasban, ha volna gerince egy rovarnak a kiegyenesedéshez.

Fakultatív program:
Házi feladat (csökkent képességű kupolás öltönyösöknek)
Vajon mi az anyagi, jogi összefüggés Megbízó és Megbízott között?? Ebből eredően pedig, mi az ábra Állampolgár és képviselő között?!
Ha ezt meg tudod válaszolni magadnak, politikusrovar, akkor még van remény....a túlélésedre.

MINDEN Állampolgár felelős államának tetteiért!
MINDEN megbízó felelős megbízottjának tetteiért...

Erőt s erényt.

A bejegyzés trackback címe:

https://dislikekirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr4614558278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása