Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

EZT tedd a kirakatba.

EZT tedd a kirakatba.

Soros kontra HUN.ForceOne :)

2018. március 24. - Egyedül ébredő

Nemzeti konzultáció

Ezt most pár sor erejéig komolyan veszem és kicsit csámcsogok rajta.
Tudtááátok?? Ezen a konzultáción 2,3 millióan vettek részt. Asszongyák…
Bár, nincs mód arra, hogy ezt az adatot bárki is csekolhatná/hitelesíthetné.
Sebaj.
Haladjunk tovább…
Ez a mélysötét 2,3 millió (már ha van köze a realitásokhoz ennek a számnak) gondolkozott azon, hogy mi lesz a sövényen túl? Mi a következő lépés, hm?? Útnak indítjuk a magyar tengerészet anyahajóit a gyuribáá’ érdekeltségei felé?!? Vagy…rátoljuk a swat-ot…esetleg valami komoly katonai kontingenssel bevesszük azt az államot, ahol éppen ez a vén hülye trónol? Talán kereskedelmi embargót hirdetünk ki a soros család ellen?!? ))
Édeskalács…
Félek, hogy egy ujjamon meg tudnám számolni, hogy ki gondolta ezt át a konzultáción való részvétele előtt… Tartok tőle, hogy senki sem érzi magát hülyének, csak mert szerepelt egy bazárimajom (és csapata) által koreografált/vezényelt gumicsont készítő szakkörben :D

Nos?? Feltette bárki is azt a nem mindegy kérdést, hogy mi lesz a konzultáció eredményének függvényében a további stratégia?!?! Boncoljam még; kérdezzek még… vagy ez már így full ciki, degenerált felnőttek?!
Képtelen vagyok felfogni, hogy miért kell ilyen körhintára felülni úgy, hogy senki sem tudja, hogy ki üzemelteti a hintát, merre kering a hinta; mikor és hol áll meg a hinta…és a lényeg: túlélhető a hinta?!
Ismét egy borzalmas lelet erről a ….csürhéről. Már majdnem nemzetet írtam…

MINDEN magyar állampolgár hozzátett ehhez a siralmas nemzeti intelligenciahányadoshoz. Ebből pedig következik, hogy a (tömeg által megtűrt!) vezetőség nem csak aljas és gerinctelen…de hasonlóan hülye is. Pont olyan hülye, mint azok, akik elviselik, alkalmazzák és fizetik! Taps…

Ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://dislikekirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr1013775550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása