Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

EZT tedd a kirakatba.

EZT tedd a kirakatba.

Sor(os)stárs

2018. március 24. - Egyedül ébredő

Soros kapcsolás.
Egy körön belül vannak a fogyasztók/ellenállók…
Ezért a meghatározásért maximum karót kapnék. Már ha az elektromos áramkörökkel kapcsolatos sorossal foglalkoznék. De nem…
Soros Györgyöt tenném komoly elektromos feszültség közelébe. De ne menjek ennyire előre, ugye? Már csak azért se, mert nekem ehhez nincs jogom. Csak kérdezhetek...
Kinek van ehhez joga?
Olyan véglényről beszélünk, aki Angliában pénzügyi terroristaként van nyilvántartva, miközben nálunk díszpolgár!!
Állampolgára magyarországnak, amerikának, angliának (??)… egyéb állampolgárság?
A világ legértékesebb gumicsontja ez a vén szemét. 25 milliárd dollár vagyonnal a háttérben simán, soros kapcsolásban cibálhatja nemzetek bajszát, rajzolhatja meg katonai, gazdasági konfliktusok frontvonalait; teremthet kegyet, kitálalhat államtitkokat, leradírozhat nemzeti értékeket, monopolizhat államok vagyonával, taktikázhat nemzetek választási rendszerével.
És ez a rovar magyarország díszpolgára! (ez azért sugall valamit, nem??)
Miközben, egy nemzetközi elfogatóparancs aktivizálásával kivonható lenne a fogyasztók és ellenállók közül ez a soros kapcsolás!
Vajon kiknek az érdeke, hogy ez a vén megtermékenyítő hulladék (rövidebb nevén: geci) feszültséget vezessen soros kapcsoláson keresztül egy globális hálózatba?!
Miért nem lehet kiiktatni, mikor jól láthatóan egy milliárdos terroristáról van szó?
Miért nem lehet megvonni tőle a díszpolgári címet (sorosan kapcsolva) a magyar állampolgárságával együtt?!?!
Úgy vélem, ha ez a rablókból, hazaárulókból, köpönyegforgatókból verbuvált politikai horda bármely pozícióban (kormánypárti vagy ellenzéki oldalról) neki menne ennek a csúcs-rohadéknak, akkor olyan bili borulna fel, mely a hazai politikai elitnek igen büdös lenne. Ez a vén róka tud valamit, amivel képes sakkban tartani bennünket… Vajon mi lehet ez az ellenállás ebben a körben? Mi lehet az a feszültség, melyet ő takar el?!
Miféle szerepe volt a hazai gengszterváltásban?!?! Milyen része/feladata volt az ország kizsákmányolásában, a polírozott privatizációban?!
Valamiért szabadkártyája van. MIÉRT?!?!
Soros kapcsolásban, és gondolkodásban gazdag napot.

A bejegyzés trackback címe:

https://dislikekirakat.blog.hu/api/trackback/id/tr4813775534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása