Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

EZT tedd a kirakatba.

EZT tedd a kirakatba.

A véleménynyilvánító fiatalokért (Nagy Blanka)

2019. január 27. - Egyedül ébredő

/ez is 18plusszos….elgurult a cucc/


Belefutottam az echo tv-ben a sajtó klub c. műsorba. A mocskos design-t onnan merítettem... Márpedig, ha tv-ben lehet olyan formában megnyilvánulni ahogy, akkor engedtessék meg nekem itt is.

Először is, ki kell jelentenem, hogy nem hallottam Nagy Blanka megnyilvánulását azon a bizonyos tüntetésen. Mely (politikai elit által vezérelt!) dzsemboriról van karcos véleményem…

Most nem a tartalommal/eseménnyel fogok foglalkozni; nem a gyerekfelnőtt szavain fogok csámcsogni… ugyanis elgurult a gyógyszerem attól, ahogy a média mély bugyrában leledző (bájeri stílusban fogalmazva) bélférgek nyáladzottak a leány szavain.

Elgurult a kemikáliám… mert beleképzeltem magam a szituba apaként (ezt az élményt elvette tőlem a mindenkori magyar kormány!!)….a lány apjaként.


Bayer Zsoltnak (így írják/hívják ezt a trógert?) üzenném az alábbiakat #bayerzsolti# stílusban:

Te gyökér!
A lány édesapjával egyeztetted a véleményedet a gyermekéről? Csak mert kétlem, hogy lenne abban a gusztustalan szerves szarhalomban –melyet anyád nem vágott falhoz- gerinchez hasonlító vázszerkezet…
Különben meg... Hogy mered venni a bátorságot, hogy Emberről olyan fogalmazvány essen ki a még ép fogaid közül, ami kitüremkedett?! Ahogy fent jeleztem, én nem lehettem ebben a lerombolt országban apa. De…ha ez a luxus megadatott volna, és a legszentebb ’szerelmemről’ (gyermekemről) így beszélsz, akkor neked 4 lépésből olyan mattot kreálok a szívritmusodra, hogy szeletekben visznek el!! Mit képzelsz te magadról, hm?
De ne nézzük, hogy gyerek. Milyen alapon beszélhetsz így egy Nőről? Olyan Nőről, kinek a lábnyoma is többet ér a te teljes családfádnál!! (…)És csak azért hozom ide a nyomorult famíliádat, mert ők talán még megmenthették volna ezt a bolygót a magad fajta szörnyetegektől…. de egytől minimum!
Miféle férfiak szégyene vagy te, ki stúdióból, biztonsági őrökkel körülvéve ontod szádból a fekáliát egy gyereklányra, kiből egyszer életet lehelő ANYA lesz?!!

Tudod zsóóóti… várom azt a napot, órát és percet, mikor mint erkölcsi hulladékkal fognak veled focizni….nem a Hősök terén. Dehogy. A Hős utcában… ahol nap mint nap ’kisebbségi börtöntetkó bikák’ fogják tágítani azt a nyílásodat, melyen fekáliának kéne kijönnie. Akkor talán nem a szádat fogod használni ürítésre…

*
No zsóóóti. Milyen volt a stílus?? Ráismertél? Vágod, hogy a te értelmi színvonaladból indultam ki? Veszed, hogy ez a stílus vagy te?
A probléma az, hogy te ezért a sintértelepre való színvonalért még vmi díjat is kaptál a politikai elit csökevényeitől. A gond ott is leledzik, hogy (látva a műsoraid alatti kommenteket) vannak ’magyarok’, akik elélveznek szavaidtól, ízes és míves szókincsedtől, elit felé csaholó rángásaidtól… amit katasztrofálisnak érzek! Kitermelted a médiacsürhéddel azt a buta kasztot, mely gombokért éljenez neked és hasonló színvonalon rekedt médiakutyáidnak. - Szánalmas ez az ország ebből a szempontból (is).

Gondolod, hogy nem lesz következménye? Úgy érzed, hogy mentheted a menthetetlent, mikor bedől a milliárdos mutyi-trükkvár? Tényleg ennyire hülye vagy? Esetleg van már menekülési útvonalad, ha annak jön el az ideje?! Itt jut eszembe…. láttad a Blöff című filmet? Nézd meg azt a jelenetet, mikor a nyuszi baszhatja! Nézd meg, és égjen a retinádba. Tudod miért? Én ott leszek minden apa/anya mellett, akik hajszolni fognak a kijelentéseidért…. ugyanis MINDEN magyar gyermekébe rúgtál bele!!
És ez nem évül el…

Ígérget-fekszik-felejt

 

Ismét az ígérgető cunami.
/a youtube-on megnéztem pár politikus csörtét/

Ez az év is a választások előtti shrekcica tekintetű politikuscsürhéről szól. Újra egy olyan év, mikor ígérgetnek fákat, tuti oktatást, jó levegőt, huszonakárhány havi nyugdíjat, kaviárral betömött arcokat....
UNALMAS!!

Mesélek valamit.
Tetszik tudni, alig tisztelt o.gy.-i képviselők....létezik az a fogalom, hogy munka. Be kell mutatnom, mert láthatóan elkerülitek, mint kurva a templomot. Ebből eredően pedig, fogalmatok sincs, hogy miként történnek a munka világában a dolgok.
Képzeljétek el, hogy a munkahelyeken köttetnek munkaszerződések, melyekben lefekteti a két fél, hogy mik a munkavállaló, munkáltató jogai, kötelességei....illetve, mi a munkavállaló feladata, melyért a munkáltató x gombot ad. Fura, mi?
Tehát, nem az megy az általatok UFO-ként ismert munkahelyeken, hogy munkavállaló megígéri a munkát, amiért munkáltató megígéri a lóvét. Neeeem. Hiszen, akkor kurvára senki sem dolgozna (tisztelet a becsületes droid kivételnek!), amit senki sem fizetne ki....logikus.

Miféle sci-fi-ig akarok eljutni....máris karcolom. Feltételezem, van az a pár bites képviselő, kinek nem dereng a lényeg.
NE ígérgessetek, mert azzal tele a hitelektől rothadó padlás.
NE meséljétek a jólétet, mert az elképzelhetetlen a horror környezetben, amit teremtettetek.
NE egymásra mutogassatok, mert egyszer a kör bezárul (már bezárult!), és világosan kiderül, hogy egy kutya csecsén lógtok (egyébként ez is kiderült).
NE statisztikai adatokkal lövöldözzetek, mert ma már a statisztikai mutyizáshoz igazodik a vérnyomásunk.
NE piackutató szarháziak számmisztikai trükkjeivel gyertek, mert az ember nem nullákból és egyesekből áll, illetve nehogy már a matek jobban tudja milyen 'minőségi' az élet.
NE ÍGÉRGESSETEK, hanem kössetek a megbízóitokkal egy szerződést! Vessétek papírra az ígérvényeket, adjatok hozzá x évet a megvalósításhoz... és....figyeljetek, meredek rész jön....vállaljatok felelősséget a szerződésben foglaltakért! Annyit ígérjetek, amit be is tudtok tartani! Merész?
...
Unalmas már, hogy az arcotok közepén lévő nyíláson képes rengeteg jópofiság, mézesmadzag, 'bab is hús'-effekt kikönyökölni.... mikor meg vége a kampánynak, választásnak, akkor jön a horror cunami!!

Ez világos ekkora terjedelemben, sorokba rendezett bogarakkal... vagy vessem képregénybe?! Érted már te nyomorult politikus, hogy milyen játszmába hívlak ezzel?? Veszed, hogy EZ lenne a szakemberhez méltó koreográfia?

Tudjátok (ja, tegezlek, hiszen a megbízottam /szolgám!/ vagy, bármennyire is kellemetlen ez nekem), nem is értem. Rogyásig van a kupolás cirkusz jogászokkal, akik még a testüregi fermentációból fakadó gázok kibocsátását is szerződésbe foglalják... és milyen érdekes, a saját vállalásukat mese szinten tartják, ígérgetéssel.
MIÉRT IS?? MILYEN ALAPON?

Politikus (rovar)!
Hidd el nekem (csüccs le), hogy eljön az az idő, mikor nem csak én fogom ezt a fenti koreográfiát követelni. Tudd, hogy előbb utóbb a hülyére mutált magyar többség is eljut addig a pontig, mikor követelni fogja az ígérvények utáni konkrét cselekvést....ami számonkérhető!!
Akkor mi lesz veled, politikus? Hova mész hazudozni, terelni, ígérgetni? Csak mert a munka igazi világában az ilyen rovart hamar eltapossák ám. Az olyan munkakerülőt, aki csak ígéri a melót, miközben meg se jelen, azt kibasszák a picsába. Persze.... honnan is tudhatnád, politikusrovar. Láthatóan, hallhatóan, semmi közöd a munkához, nem tudod, hogy milyen munkáltatónak, MEGBÍZÓNAK megfelelni; fogalmad sincs, hogy mi az a határidős munkával járó stressz... Honnan is tudhatnád, igaz?
Hiszen csak egy élősködő, öltönyös rovar vagy, ki mentelmi jog mögé bújva parádézik, varázsol szavakkal, hiteget és ígér shrekcicaként... És fel se fogod, hogy micsoda hurok közelít ahhoz az elhízott nyakadhoz, mely a beképzelt arcodat tartja!

Van egy rossz hírem, zárszóként. A történelem megmutatta, hogy az ilyen élősködő, szélhámos, hazaáruló, beképzelt és elszállt trógereket minden esetben a helyükre tették azok, kiknek joguk és eszük volt helyére tenni a 'dolgokat'! Kérdés, hol az a hely....milyen mélyen. Vagy magasban, ha volna gerince egy rovarnak a kiegyenesedéshez.

Fakultatív program:
Házi feladat (csökkent képességű kupolás öltönyösöknek)
Vajon mi az anyagi, jogi összefüggés Megbízó és Megbízott között?? Ebből eredően pedig, mi az ábra Állampolgár és képviselő között?!
Ha ezt meg tudod válaszolni magadnak, politikusrovar, akkor még van remény....a túlélésedre.

MINDEN Állampolgár felelős államának tetteiért!
MINDEN megbízó felelős megbízottjának tetteiért...

Erőt s erényt.

A Sargentini jelentés margójára.

A hajam hullik ettől a témától. Már csak azért, mert számomra hihetetlen az, hogy egy külhoninak kell jelentést írnia ahhoz, hogy szembesüljünk azzal a szarhalommal, amiben élünk!
De most nem is a jelentést tevő nő, és a jelentés tartalma a téma.

Hogy is fogalmazott/magyarázott a szerény képességű megbízottunk?(a miniszterelnökről beszélek. Döbbensz mi? Ja, a MI megbízottunk, függetlenül attól, hogy ki mire ikszelt a szavazó-vurstliban!)

A jelentés nem a kormányt ítélte el, hanem Magyarországot, hiszen a jelentés címében az ország neve szerepel. Ugye ezt mondta ez a szerencsétlen, illetve pár bites kutyái…
Nos. Kérdezek.
Emlékszik bárki is arra az infótáblára, mely multireklám formájában tolta az igét a pofánkba? Mi is volt rárajzolva?? „Állítsuk meg Brüsszelt”
Ugye vmi ilyesmi volt a duma?
Tehát, kijelenthető, hogy a pár kósza bittel rendelkező megbízottaink a brüsszeli lakosságot akarta megállítani (vagy a brüsszeli közigazgatási határok elmozgását)?!? Mert, ha a jelentést kimagyarázó ostobaság ül, akkor az „állítsuk meg Brüsszelt” estében vajon miért nem??


Valójában az igazi kérdésem az, hogy mitől lett ennyire agyhalott az a társadalom, melynek be lehetett adni egy ilyen ócska, igénytelen retorikát?! Miféle tájékozatlan, gondolkodásra képtelenek lakják be azt a földet, ahol egy ilyen hülyegyerek (+bandája -ellenzékkel együtt!) nem hogy segget csinál a szájából, de még a megbízóit (ezek volnánk mi, állampolgárok) is ilyen sötét veremben tudja tartani??!
Felnőttek!
Nem lenne itt az ideje az agyi kapacitásunkat átirányítani az életben maradás irányába? Nem jött el az ideje, hogy a megbízók megcibálják elszabadult és önjáró megbízottjaikat? Csak én érzem azt, hogy úgy fosztottak ki (évtizedeken és kormányokon át), hogy minden esetben én és MI fizettük ennek (anyagi, morális) következményeit?!?

Kell ezt a gondolatmenetemet folytatnom ahhoz, hogy valóban kommunikáljunk egymással, mint Megbízók, a megbízottaink viselkedése miatt??

Nincs több kérdésem….tisztelt…’ház’.


MINDEN állampolgár felelős államának tetteiért.

u.i: agymenésem közben kikukáztam a lényeget a netről. Ime:

A tüntetés-dzsembori margójára köpök.

Feltételezem lesz olyan elvetemült olvasóm, aki megjárta az eddig levezényelt ’kormányellenes’ tüntetéshullámot…. melynek eddig két epizódja volt.
Szándékosan neveztem kormányellenes tüntikének. Igen. Mert ez a zenére rángatózó, zászlókat somolyogva lobogtató tömeg ismét egy vezérelt tömeg. Vezérelve vannak a jelenlegi hatalom ellenzéki kutyái által! Meglepődtél?? Gondoltam. Azért nem tudod fogyasztani az „ellenzék kutyái” jelzőmet, mert a ’körhintán’ utazol. Azon a ’körhintán’, melyet a jelenlegi politikai elit teker. Ebbe belefoglaltatik az összes hazaáruló szarházi; az összes kamupárt-rovar; a többségében megélhetési politikusokat halmazba tömörítő tisztelt ház - pártlogóktól függetlenül!!

Egyszerűen rossz vicc az az ország, ill. annak politikusnak nevezett (bűnöző, munkakerülő, értékteremtésre képtelen, tiszteletre méltatlan) szerencsétlenjei, akik egy érvénytelen választáson képesek eljátszani a kormányváltó csürhét úgy, hogy közben az esélyét sem látták egy érvénytelen állam érvénytelen választásán….az érvényes eredményeknek!!
Lássunk már tisztán: Komolyan elvárható egy tolvaj, hazug, embertelen, tisztességtelen, érzéketlen hatalmi (politikai, gazdasági, jogi!!) erőtől az, hogy a saját hatalmát megingató (voksfülkével dekorált) prolitánc elé vesse a saját sorsát?? Oké, hogy marikanéni, és bélabácsi lehet ennyire naiv… De egy politikus is?!?! Hagyjuk már. Ezek az ellenzéknek nevezett férgek is minimum 6 éve tudják, hogy hazaáruláshoz asszisztáltak, melynek keretén belül (vagy inkább előzményeként?) meggyalázták és megsemmisítették a magyar jogrendszer alapját!!! (Alkotmánynak hívták)

De haladjunk tovább.
Rossz viccnek neveztem az ellenzéki politikusokat. Elnézést. Nem a megbízott a rossz vicc egy olyan körülményben, hol létezik/él MEGBÍZÓ is! Ugye?? Tessék már felfogni a takonycső feletti merevlemezzel, hogy egy megbízott tevékenységéért minden esetben felel a megbízó is!! Ergo, ha a megbízott egy tolvaj, csaló, gerinctelen féreg…. akkor bizony azok is ezen jelzőkkel rendelkeznek, akik megbízták eme lényt feladatokkal, felruházták jogkörrel, rábíztak kezelhetetlen hatalmat és vagyont.
***
A tüntetés meg… Olyan szánalmas, mint pár évvel ezelőtt. Ez a lefárasztásos technika igen beporosodott verziója… amit a tüntetésre éhesek esznek ki tudja miféle menüben. Ma is azt írnám erre az utcai, állampolgári swingerpartira… hogy remek.
Remek volt látni, hogy haveri, ideológiai anekdotázásoknak adhatott teret a tüntike.
Remek volt látni, ahogy hazaárulók (nevesítsek??) páváskodhattak a verebek, szarkák, és kakukkok között!!
Remek volt látni, hogy a hazai tüntetéseknek VAN nyitvatartási rendje! A műsor nap végén elcsendesedett, a gőz leeresztődött….trécsparti kimerült… és mindenki mehetett haza vacsizni, pancsolni, mint akik jól végezték állampolgári feladataikat.

Meg ne merd kérdezni…. Természetesen nem mentem ki egyikre sem. Miért is tettem volna? Volt éppen elég bazárimajom megbízott, akik képviseltek engem is… Bár ezt a képviseletet inkább szégyellem, hiszen a felvételekből tisztán kivehető volt, hogy felnőtteknek látszó szerves organizmusok játszották az infantilis gyermek szerepét, akik még arra is képtelenek, hogy felnőtteknek öltözzenek egy utcai farsanghoz! És akkor még mennyire messze vagyunk az értő, érző, kötelességét és felelősségét ismerő állampolgároktól… Mert ugye, ezek csak a pártlogóktól elvakult, szájkaratéktól ejakuláló, politikuscelebektől elájuló… ’menjetekcsendbenhaza’ megbízói blokk. Kiket néha (gondolom poénból) állampolgároknak nevezünk.

***
1x1
Amíg a többség nem érti, hogy miért neve állampolgár, addig ne engedjünk csürhét az állam közelébe, hogy idióta polgárt játszhasson!! Erre tökéletesek a megélhetési politikusok, kiknek ma kizárólag az a kötelességük, hogy egy lebutított, megvakított, magára hagyott, megosztott, félhalott, kivéreztetett, kifosztott MEGBÍZÓI tömböt totálisan tönkretegyenek MEGBÍZOTTakként!! (ez a mondat megér egy misét….kettőt!)
Ha pedig az sem világos, hogy mi az összefüggés megbízott és megbízó között (ki kinek az alárendeltje!)… akkor meg inkább azt tanácsolnám, hogy keressétek meg az üveghegyet (a cukorhegyi srác tudja hol van), és adjatok ki kilövési parancsot a kurtafarkú kismalacra! Mert bizony a színvonal magára lett hagyva egy debil mesében rekedt, leszedált ’mesegyerek’ szintjén!!


MINDEN állampolgár felelős államának tetteiért!

Legyél plusszos a sötét mínuszban.

Az alábbi gondolatoknak párszor már nekifutottam..majd delete lett a vége. Nem jött be a végeredmény...

Tárgy: negatív emberek.

Megkaptam ezt a titulust...olyantól is, aki feltételezte, ismer. Ráhagytam... mert a legtöbb ilyen képtelen felfogni mi a különbség a negatív ember és a negatív tartalmat megörökítő között.
Akik meg agyilag még szarabbul lettek konfigurálva...azok meg azt hiszik, hogy ha számukra negatív dologról írok/beszélek...akkor bevonzom azt.
/”keresse fel kezelőorvosát, gyógyszerészét” - tanácsolnám/

Tehát, ha én a negatív környezetemről írok, vagy már megtörtént negatív eseményekről, akkor negatív vagyok. Fasza...:D
Ebben az esetben senki se menjen negatív betegségével dokihoz, mert negatív adatokat, kórismét fog hallani egy negatív, 'sztetoszkópos köpenytől'...

Bezzeg a horrort, az embertelenséget bekajálják ezek a pozitív mantrát tologatók a képernyőkön át. Mi több, élvezik is... Keresik a fertőt, mert ki vannak éhezve rá (mutassak statisztikát??). EZ a pozitív szemlélet?

Vagy...
Szemmel látható, kézzel tapintható, vagy...lábbal taposható a hazai emberi élet és jog elleni terror. EZT IS sztoikus nyugalomban lesi/nézi a magyar publikum... Ez is pozitív? EZ AZ igazán pozitív? Az normális, hogy tudomásul vesszük az évtizede tartó nemzet fosztogatást? Normális, hogy anyuk-apuk légtérmegfigyelő drónoknak képzelik magukat és kivetik szervi halmazukat ablakokból?? Pozitív mindez egy társadalomra nézve? Valóban az a pozitív lény, aki egy betonba csapódó öngyilkos szerencsétlent okostelefonnal fényképez (Blahás eset)?!?

Elment az eszünk és el is távolodtunk egymástól ilyen otromba kijelentések miatt. Megbélyegzünk baromságokkal másokat, hogy gerinctelen önmagunkat fényezzük...leszedáló hülyeségekkel.
Kirekesztjük azokat, akik mernek reálisan látni...akik látják a negatív előjeleket a behazudozott pozitív előjelek helyett/alatt...
Közben minden második lakásban villog esténként a horror-híradó, mely másról sem szól, mint ki miért halt meg fej nélkül, kit hogyan erőszakoltak meg 'állatok', gyereket hogy aláztak meg csuhások-betegek...szívjuk magunkba a vizionált horrort!!

Negatív társadalomról aki pozitívat ír, az hazug...vagy csak a beteg és igénytelen környezetünket akarja fenntartani.
/lehet, ezt is kitörlöm, mert ez sem sikerült úgy, ahogy az első lendületnél akartam.../

 

"Magyar! NE lopj"

Pillanatkép a betegellátó rendszerről

Tegnap kísérőként betekinthettem egy háziorvosi rendelőbe.
Ráadásul, azt hittem álmodom, ugyanis  az épület nem tartozott a háborúban elhunyt, lebombázott társai közé… Ezen nem voltak golyónyomok, a belteret nem díszítették halott orosz katonák(-nak kinéző zombik), elsárgult komcsi eü-plakátok… Mondhatnám azt, hogy scifi-be illő módon volt modern a csomagolás. De csak a csomagolás…
Ami horda bent a váróban fogadott bennünket, az minden matyóhímzésnek megfelelt; az volt a várókban megtestesült hungárikum!
A felkeresett házidoki rendelési ideje du. 4 kor kezdődött, éppen ezért mi már oda toltuk az arcunkat háromnegyed 4-re, hogy ne kelljen sokat várnunk.
Mi naivak.
Nem vettük bele a számításunkba azt, hogy létezik nyugdíjszelvényért kiváltható dokiturizmus… ami azt jelenti, hogy voltak a váróban már vagy huszonöten, kiknek átlagéletkoruk karcolta a 90-et, az öregszagból pedig, ami koncentráltan tobzódott a légtérben, simán ki lehetet ’winettúzni’, hogy órák óta csoportosultak a dokira várva, hogy elsők lehessenek az elsők között.
Hogy miféle szánalmas műsort adtak le a nagyik-papik, arról csak röviden karcolok ide valamit.
Majdnem beszóltam nekik… annyira szánalmasan viselkedtek. Konkrétan harcoltak a bejutásért, leszarva az érkezési sorrendet (ami nekem ismeretlen volt, lévén, hogy már régen ott eregették a testszagot, mikor mi befutottunk). Pl. 80 éves vén hülye faszi tolakodva, vén nőt félretolva, tuszkolta be magát a dokihoz! Majd utána azt kellett mozizni, ahogy a nyudíjszelvényekkel rendelkező lincselő tömeg hogyan szapulja a bejutott tettestársukat…! Álvigyorral, álhumorral, fullos undorral az arcukon. Mint a retardált, bosszúálló gyerekek a homokozó-kellékekért folytatott harcukban…

Mi csak egy beutalóra vártunk, de meg sem kíséreltük beelőzni az überfontoskodó, rettenet elfoglalt, egymásra acsarkodó öregjeinket, melyek közül páran a házirend létéről ugatott (ekkor félhangosan elszóltam magam, hogy létezik alkotmányos rend is, amire ti szartok – de ez kit is érdekelt volna abban a váróban leledző jogfosztott helyzetben) a…természetesen nem az elkövetőnek, hanem csak a becsukott rendelői ajtónak, mely mögött eltűnt a lopakodó/lökdösődő ’győztes’.
Befordult az agyamba az, hogy ezek volnának a nagyszüleink. Ezek lennének azok, kiktől átvettük a tróger stílust; ezek azok, akik tettek azért, hogy ekkora szarba került morálisan, anyagilag, jogilag az ország… Bocsánat. Ezek IS! Hiszen nem kőbe vésett 5 éves terv az, hogy nemzetellenes, alkotmányellenes mintát kövessünk… csak mert elődeink loptak csaltak, hazudtak, gyávultak és elár(v)ultak.

Az eset után még volt két beelőző trottyos, de ők már szót sem érdemelnek, csak egy videós megemlékezést a youtube-ra. Sajnos, nem készült.

Ha esetleg a fenti jelenés nem lett volna elég és döbbentő minta társadalmunk jelenlegi állapotáról, akkor most álljon itt az, amiért elkezdtem írni.
Az épület.
Láthatóan egy drága, modern, személytelen hely, ahol nem a beteg volt a lényeg, hanem az, hogy a kivitelezés sokba kerüljön, hiszen akkor a rejtett kiadások is magasak lehetnek, mert elbírja a projekt. Ugye nem kell megneveznem a rejtett költségeket? 
A bejutást egy automata ajtó segítette, ami nem egy elcsúszó ajtó volt, hanem egy térbe, kifelé nyíló automatika, aminek nem jósolok nagy életet, mivel rendesen munkára lesz fogva….ebből következően hamar beszarik. Pláne azért, mert a dokidzsemborira érkező öregek manuálisan erőszakolták jövet-menet, csak mert képtelenek voltak elolvasni a 72-es betűmérettel feltüntetett feliratot, miszerint az ajtó önműködően nyílik. Költséges flanc olyanoknak, kiknek még egy tábortűz is a technika csúcsa…
(Ilyen és hasonló formáktól várom el, hogy alkotmányismeretet szerezzenek, állampolgári alapvető jogokról/kötelezettségekről olvassanak, és azokat értelmezzék. Én hülye.)

Volt időm totál leszondázni a helyet a szerves beltartalommal együtt. Utóbbiakról már nem emlékezek meg, pedig órákat pötyöghetnék az arcokra vésett történetekről, a ruhákra tapadt balkán nyomorról, illetve a várakozók száját elhagyó nevetséges (politikai, bulvár) diskurzusokról.
Ami kiverte nálam ismét a biztit, az a betegeknek fenntartott wc-k használhatósága volt. Csak mert direktbe, hirtelen, ingerből elkövetett élményként még vécézni sem lehetett a rendelőben, mert (csatolt kép) a női/férfi wc-k zárva voltak, rajtuk egy tájékoztatással:
„A wc zárva! Amennyiben használni szeretné, a wc kulcsot el tudja kérni a háziorvosától!(kopogjon be a rendelőbe) Majd ha végzett, zárja vissza és a kulcsot adja le a rendelőben! Ezen intézkedést a rongálások, lopások és a wc-ben történő alkoholfogyasztás miatt kellett meghoznunk.”
Ez volt a lényegi szöveg…
Nos? Ez milyen? Lát az idézett szövegben bárki is bármi lehangolót? Látni a sorok mögött, között hogy milyenek is vagyunk??
Vidám lehet az az élmény, mikor vizsgálat közben valaki bekopog, hogy beszarik és kéri a kulcsot??
Belegondolt bárki abba, hogy ez miként befolyásolja/zavarja a rendelőben éppen zajló vizsgálatokat?
Átgondolt egyáltalán ez az egész, a tisztelt diplomás fehérköpenyeseink részéről? Csak mert a kulcs elkérése és visszajuttatása még nem zárja ki azt, hogy pár elvetemült beteg rongáljon, lopjon, piáljon… Vagy ennek felismeréséhez egyéb (pl. wc-üzemeltetési) egyetem kell?!
Első a beteg, mi??

Magyar! NE LOPJ!Ne rongálj ott, ahol gyógyítanak! (uhh, ez ócska poén volt, hiszen betegellátásról van szó, nem gyógyításról)
Szóval, rettenet lehangolódva jöttünk ki a rendelőből este fél7-kor. Igen, eddig tartott a beutalóra való várásunk, miközben ismét tökéletes mintát vehettem arról a társadalomról, melynek része vagyok. Melynek tagjai olyan sötéten agresszívak egymás felé, hogy arra érthető magyar szó sincs. Miközben nem képesek egyként felállni és kikérni maguknak ezt a röhejes körülményt, melyet egyrészt a wc-k teremtenek, másrészt meg a sorszámmentes fightok, amik közben még az a minimális emberi is lehullik a lényekről, melyek megkülönböztetik őket a veszett hiénáktól!

A lopást/rongálást/alkoholizmust meg végre fogadjuk el genetikailag kódolt extraként. Ezek vagyunk MI!! Ezt örökítjük, ezt jutalmazzuk voksokkal… Ezért vannak tolvajok és rendbontók a tisztelt házban is! Olyanok képviselnek bennünket, akik közülünk fejlődtek hatalmasokká. Tolvaj, értékeit nem tisztelő közösségnek tolvaj és romboló vezetői vannak és lesznek!!
Ennyi.
Lehet ezeket kategorizálni pártok szerint, bele lehet buzulni ’a’ vagy ’b’ képviselőbe/pártba,  de teljesen felesleges, hiszen a szavazótábor, az állampolgári horda színvonala minden esetben meg fog jelenni azok munkáiban és jelenéseiben is, akikre ez a tömeg szavaz. Legyen az bárki.
Pont olyan a vezetőség, amilyet megérdemlünk… Ha meg puffogva köpködni és mutogatni akartok (felelőst keresve), akkor azt tegyétek tükör előtt! Tetszik vagy sem, az igénytelen, hazaáruló, aljas, tolvaj, hatalmaskodó vezetőink belőlünk fakadnak!
 

Soros kontra HUN.ForceOne :)

Nemzeti konzultáció

Ezt most pár sor erejéig komolyan veszem és kicsit csámcsogok rajta.
Tudtááátok?? Ezen a konzultáción 2,3 millióan vettek részt. Asszongyák…
Bár, nincs mód arra, hogy ezt az adatot bárki is csekolhatná/hitelesíthetné.
Sebaj.
Haladjunk tovább…
Ez a mélysötét 2,3 millió (már ha van köze a realitásokhoz ennek a számnak) gondolkozott azon, hogy mi lesz a sövényen túl? Mi a következő lépés, hm?? Útnak indítjuk a magyar tengerészet anyahajóit a gyuribáá’ érdekeltségei felé?!? Vagy…rátoljuk a swat-ot…esetleg valami komoly katonai kontingenssel bevesszük azt az államot, ahol éppen ez a vén hülye trónol? Talán kereskedelmi embargót hirdetünk ki a soros család ellen?!? ))
Édeskalács…
Félek, hogy egy ujjamon meg tudnám számolni, hogy ki gondolta ezt át a konzultáción való részvétele előtt… Tartok tőle, hogy senki sem érzi magát hülyének, csak mert szerepelt egy bazárimajom (és csapata) által koreografált/vezényelt gumicsont készítő szakkörben :D

Nos?? Feltette bárki is azt a nem mindegy kérdést, hogy mi lesz a konzultáció eredményének függvényében a további stratégia?!?! Boncoljam még; kérdezzek még… vagy ez már így full ciki, degenerált felnőttek?!
Képtelen vagyok felfogni, hogy miért kell ilyen körhintára felülni úgy, hogy senki sem tudja, hogy ki üzemelteti a hintát, merre kering a hinta; mikor és hol áll meg a hinta…és a lényeg: túlélhető a hinta?!
Ismét egy borzalmas lelet erről a ….csürhéről. Már majdnem nemzetet írtam…

MINDEN magyar állampolgár hozzátett ehhez a siralmas nemzeti intelligenciahányadoshoz. Ebből pedig következik, hogy a (tömeg által megtűrt!) vezetőség nem csak aljas és gerinctelen…de hasonlóan hülye is. Pont olyan hülye, mint azok, akik elviselik, alkalmazzák és fizetik! Taps…

Ennyi.

Sor(os)stárs

Soros kapcsolás.
Egy körön belül vannak a fogyasztók/ellenállók…
Ezért a meghatározásért maximum karót kapnék. Már ha az elektromos áramkörökkel kapcsolatos sorossal foglalkoznék. De nem…
Soros Györgyöt tenném komoly elektromos feszültség közelébe. De ne menjek ennyire előre, ugye? Már csak azért se, mert nekem ehhez nincs jogom. Csak kérdezhetek...
Kinek van ehhez joga?
Olyan véglényről beszélünk, aki Angliában pénzügyi terroristaként van nyilvántartva, miközben nálunk díszpolgár!!
Állampolgára magyarországnak, amerikának, angliának (??)… egyéb állampolgárság?
A világ legértékesebb gumicsontja ez a vén szemét. 25 milliárd dollár vagyonnal a háttérben simán, soros kapcsolásban cibálhatja nemzetek bajszát, rajzolhatja meg katonai, gazdasági konfliktusok frontvonalait; teremthet kegyet, kitálalhat államtitkokat, leradírozhat nemzeti értékeket, monopolizhat államok vagyonával, taktikázhat nemzetek választási rendszerével.
És ez a rovar magyarország díszpolgára! (ez azért sugall valamit, nem??)
Miközben, egy nemzetközi elfogatóparancs aktivizálásával kivonható lenne a fogyasztók és ellenállók közül ez a soros kapcsolás!
Vajon kiknek az érdeke, hogy ez a vén megtermékenyítő hulladék (rövidebb nevén: geci) feszültséget vezessen soros kapcsoláson keresztül egy globális hálózatba?!
Miért nem lehet kiiktatni, mikor jól láthatóan egy milliárdos terroristáról van szó?
Miért nem lehet megvonni tőle a díszpolgári címet (sorosan kapcsolva) a magyar állampolgárságával együtt?!?!
Úgy vélem, ha ez a rablókból, hazaárulókból, köpönyegforgatókból verbuvált politikai horda bármely pozícióban (kormánypárti vagy ellenzéki oldalról) neki menne ennek a csúcs-rohadéknak, akkor olyan bili borulna fel, mely a hazai politikai elitnek igen büdös lenne. Ez a vén róka tud valamit, amivel képes sakkban tartani bennünket… Vajon mi lehet ez az ellenállás ebben a körben? Mi lehet az a feszültség, melyet ő takar el?!
Miféle szerepe volt a hazai gengszterváltásban?!?! Milyen része/feladata volt az ország kizsákmányolásában, a polírozott privatizációban?!
Valamiért szabadkártyája van. MIÉRT?!?!
Soros kapcsolásban, és gondolkodásban gazdag napot.

Én a (termál)vizilovakkal vagyok.

Persze, hogy a kétezertizennyolcas év is egy akkora faszsággal nyitja rám a rémpolitikai szörnycirkusz kapuját, hogy az agyamat eldobtam… közben megtaláltam, így már nem csak fotoszintetizálni tudok…. ahogy a tisztelt ház zöme.
Szóval, a rokkant egészségügy, az análisan megrakott oktatásügy, a szétvert szoc. háló, a haldokló és otthonaikból kivert banki károsultak, a kátyúkban gazdag úthálózatunk, a szétlopott és tetszhalottként veszteglő nyugdíjrendszerünk mellett VÉGRE meghallottam az év költségvetési trükkökkel és EU-s játékpénzzel támogatott pacisuli, termálvizes lópancsoló (lovasakadémia, lórehabilitáció) projektjét !!

Taps. Lassan megszületik az alkoholban táncoló, stresszben gazdag, agyilag full zokni lovasnemzet, akik rehabolt lovakon tolhatják a tolvaj ipart, akadémiai szinten…
Lehetne Roúúúzsa Sándor Akadémia az intézmény neve? Csak úgy…miért ne? :D

*
Idén sem leszek büszkébb a mélysötétben rekedt, magyaros hovatartozásom miatt… már érzem.

MINDEN lótartó felelős lóállományának termálvizes képzéséért!
(Tudok akciós lógumisapkát…komolyat robbanhat ez a biznisz, ha beindul a medencés lóüdültetés… :D)

T. Szülő. Ébredj fel!

Mielőtt nagyot mernél álmodni, ébredj fel!!
NE álmokat kergess sötét, zegzugos alagútban, hanem kergesd be a fényt, hogy lásd, jó helyre mersz nagyot álmodni!

Zanzásítom:
Tájékozódj (jogi, gazdasági, politikai, társadalmi) környezeted minőségéről, mielőtt életed legnagyobb tervét útjára engeded...

 Fentiekből nem derülhetett ki, így most közölném: szülőket fogok ostorozni!
Bizony! Szóval, lehet lefarolni a cukitrendi anyuknak és apuknak, kiket ('keltetőkként') dróton rángat ez a dorid-nevelő rendszer.(ismerek kivételt!)
(...) És tehetem mindezt (ostorozós cunamit) azért, mert én nem vagyok szülő. Feltételezem, nem is leszek. Azért feltételezem, mert ez az agyilag totál züllött társadalom nem adja meg, és nem is fogja megadni nekem hozzá az alapvető feltételeket!!

Értem és tudom, hogy baszni jó. Ez eddig világos. Csak azt nem értem, hogy ennek az aktusnak miért kell feltétlen lennie szenvedő áldozatának?! (Gyengébbek kedvéért a gyereket jelöltem meg áldozatnak.)
Hogy miért áldozat? Még kérdezed?
Nna pont ezért. Mert fogalmad sincs miféle 'rendezvényen' vagy.

Ennyi évtized önfosztogatás, önámítás, önsajnáltatás után talán fel kéne ébredni emberként, nem? Emberről beszélek, még messze nem szülőről...
Felelősséggel járó állampolgári tisztségünkbe bele kéne már nőnünk, NEM?!?!

(Most jönnek a szülők)
Baszni, utána majd meglátjuk ('leszamilesz'-effekt) miként kurvul, aljasodik, züllik, korrumpálódik, torzul saját gyermekünk? Mert ebben az általunk fenntartott, életképtelen rendszerben nem vár más rájuk.
Vagy egy eladósodott, csekkeknek élő nyomorult lesz, vagy az, aki nyomorít!
Persze, az emberi szervezet csomagolással együtt el is adható (általában elnyomorító lénynek), ami hozhat túlélési reményeket, nulla érzelemmel! Vagy... akár el is lehet innen menni, ha már jól összeszartuk hazai környezetünket. Ebben az esetben gyökértelen gyáva gyökerek lesznek "migráns" gyermekeink...
Remek, nem?...tisztelt szülők.
...
Vannak az aljas szülők. Akik érzelmi sakk-játszámban (sorolhatnék nem egy forgatókönyvet) leverik kedvenc gyereküket a Föld nevű bolygóról, és saját szülői önzőségük miatt lesz a gyerek hazája -jogilag- kifosztott senkije. Nem mennek el, nem élnek... Csak vannak, statisztikai számjellel elátott droidokként.
Nos? Ez bejön?
T. szülők!
Kérdezek.
TI hogy a francba mertetek gyerekeket álmodni, hm??!
Miféle élhető környezetet tartottatok fent annak érdekében, hogy gyermekeiteknek esélye legyen a fejlődésre? Jól olvastad, fejlődést írtam.(...)
Elment az eszetek, hogy egy (általatok is!!) teljesen kifosztott országban - ahol ma már az éppen kikiáltott állam sem érvényes - hazaáruló bűnözők kezére játszátok gyermekeitek sorsát?! Komolyan???
Szülőkként IS...figyeljetek 'babakocsicibálók'...szóval, szülőkként is, elsősorban állampolgárok vagytok! Ami jár némi felelősségvállalással (megbízókként), kötelességgel.
Ha pedig az már lejött, hogy ÁLLAMPOLGÁR, akkor léphetünk tovább. Mert nemzeten belül CSAK és kizárólag állampolgárokként nem tudnak bennünket megosztani!!

Amíg te játszod a (felelőtlen) szülőt, a másik teszi az agyát felsőbbrendű (pl.) orvosként, a harmadik besértődik pártfanatikusként vagy egyházi szektatagként, a negyedik meg politikus-mintára ész nélkül lop....addig baromira messze leszünk az egyetlen közös nevezőnktől: magyar állampolgárok!

NE érts félre, t. szülő!
Asszisztálok én gyermeked rabosításához, hiszen se kutyám, se macskám nem vagy... ráadásul pont leszarom az egyéni nyomorodat mindaddig, amíg nem vagy képes felnőni a közös nyomorunkhoz....gyermeked, ill. a jövő generációjának nyomorának felszámolásához!!

***
No, lehet fenti soraim miatt nagy lendülettel utálni (leszarom), vagy elkezdeni közösen felelősséget vállalni; gondolkozni, taktikázni, megvalósítani. Ismét hangsúlyoznám, hogy nem kell egymást hülyére lájkolni ahhoz (értsd: szeretni egymást), hogy állampolgárokként közösen, hatékonyan viselkedjünk...! Hatékonyan. Pont úgy, ahogy állam alapítására (!) képes állampolgárokhoz illik!

/Bocs a stílusért, de ez a minőség jár ehhez a minősíthetetlen témához, ill. ennek a tájékozatlan, érdektelen, érzéketlen közegnek/

U.i: A kivételnek tiszteletem!

 

 

 

süti beállítások módosítása